Uw keuzes

Waar gaat uw voorkeur naar uit? Naar een mooie plekje op de begraafplaats St. Jozef/St. Victor of andere begraafplaatsen? Denkt u aan een statige stoet met meerdere zwarte rouwauto's of voelt u meer voor een laatste rit op een Harley met zijspan? Komt er een gezongen requiemmis in de kerk of heeft u meer gevoel voor crematorium Westerveld waarbij de (klein)kinderen in de dienst een belangrijke rol spelen? Is er koffie en cake na de dienst of sluiten wij het samenzijn af met een hapje en een drankje in uw favoriete horecagelegenheid?

Een uitvaart is een gebeurtenis waarbij veel keuzes kunnen en moeten worden gemaakt. Bij deze keuzes is uw gevoel de beslissende en doorslaggevende factor. Het is fijn als iemand u kan helpen bij het maken van die keuzes en u adviseert over de voor- en nadelen van deze keuzes. Of het nu gaat om een intiem afscheid in besloten kring of om een groots evenement: het gaat erom dat uw wensen worden gerespecteerd.

Het is onze ervaring dat een persoonlijk gesprek de beste manier is om mensen te adviseren bij deze keuzes. In een gesprek kunnen wij u snel voorzien van de informatie die u nodig heeft voor de juiste keuzes. Neem dus contact met ons op voor informatie of een vrijblijvend gesprek.