Helderheid over kosten

Wij zijn graag open en eerlijk over de kosten van een uitvaart. Omdat elke uitvaart uniek is kunnen wij niet zomaar een standaard bedrag noemen. De reden hiervoor is dat er veel variatie bestaat in de uitvoering van een uitvaart met de nodige consequenties voor de kosten.

Het is onze ervaring dat een gesprek met een van onze uitvaartverzorgers de beste manier is om u snel, nauwkeurig en 'op maat' inzicht in de kosten te verschaffen.

Om u alvast een beeld te geven van de mogelijke kosten, hebben wij een basis, een eenvoudige, een veelvoorkomende en een uitgebreide uitvaart voor u opgesteld, op basis van indicatieve bedragen. Bij de veelvoorkomende en de uitgebreide uitvaart zijn bijvoorbeeld de bedragen gebaseerd op een hoger bezoekersaantal. Zoals gezegd, een uitvaart is maatwerk, maar we hopen, aan de hand van deze voorbeelden, u toch een indruk te geven van het kostenplaatje.

Wellicht ten overvloede vermelden wij nog dat wij van iedere uitvaartverzekeraar de polis voor u in behandeling kunnen nemen. Ook van oudere polissen verzorgen wij de verzilvering.

Wilt u een kostenopstelling op maat dan kunt u contact met ons opnemen.
Weet u al deels wat de wensen zijn kunt u ook een wilsbeschikking invullen en naar ons sturen.
Wij sturen u dan vrijblijvend een reële kostenopstelling.